12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Cum sunt zodiile afectate! Luna Plină în Berbec!

Alte Știri

Luna Plină din 16 octombrie va fi resimțită cel mai puternic de Raci, Capricorni, Balanțe, Berbec dar și de cei care au Ascendentul în aceste zodii menționate. Efectul Lunii Pline se păstrează pe parcusrul unei săptămâni, așadar mare atenție la conflicte de toate genurile, accidente rutiere sau dureri de cap. 

Efectul de Lună Plină devine furtunos datorită lui Uranus iar Eris – zeița discordiei nu face decât să ne înarmeze cu un măr otrăvitor dacă nu suntem atenți și dacă vrem să fim “împotriva a ceea ce toata lumea face”.

 

BERBEC – Ideile noi, chiar îndrăzneţe, sunt privite favorabil de stele. Poate fi vorba, poate, de un proiect ambiţios. Tu alegi, stelele doar arată! Domeniul sentimental este favorizat! Concentrează-te, zâmbeşte cu calm şi vezi-ţi de ale tale! Sigur, dacă nu iei în consideraţie mofturile capricioase ale… unor persoane, ştii tu care! Per total, însă, aproximativ două zile bune.

TAUR  – Primeşti nişte veşti contradictorii, mai aşteptă până se limpezesc apele.  O veste te influenţează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni.  Nu te repezi imediat ce auzi o intrigă. Uneori, deseori, poate, Taurii ascultă pe primul venit fără să mai verifice!

GEMENI  Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente, poate chiar accidente. Duminică, din nou ai de ales între mai multe posibilităţi și ca întotdeauna te pierzi în amănunte, în analize şi reacţionezi superficial.

RAC –  Din nou, probleme sentimentale? Cine nu are! Chiar dacă nu eşti foarte încântat, măcar ascultă! Unele persoane au probleme cu discernământul! O veste bună urmată de o pierdere, sau mai curând rătăceşti un lucru, sau ai impresia că ai uitat ceva. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar.  Atenţie, însă, aparenţele trebuie întotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi daca vrei să fii apreciat mereu de anturajul tău, de familie, prieteni şi colegi.

LEU  – Este momentul să iei atitudine, să-ţi aperi interesele şi ideile. Să-ţi delimitezi teritoriul, să prevalezi, după obiceiul puternicelor feline. Haide, haide, eşti Leu, nu cine știe ce mâță leșinată! Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi petreceri reuşite.  

FECIOARA – Trebuie să te concentrezi mai mult pe esenţial, nu-ţi mai face griji! Dorinţele tale sunt la fel de legitime ca şi ale celor din jur, ale prietenilor şi familiei. Eşti puţin mai încăpăţânat decăt de obicei, dar asta poate fi şi o dovadă de personalitate.  

BALANŢA  – Relaxare! La cumpărături, sau la film! Perioada este, de asemenea, favorabilă pe plan emoţional pentru începerea unor proiecte sau relaţii noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Puţină curăţenie şi puţină ordine… atât, restul, odihnă şi relaxare!

SCORPION  –  Poate faci şi nişte cumpărături de toamnă şi aşa uneşti plăcutul cu utilul! Sufletul tău bun te împinge azi spre facerea de bine şi ajutorarea prietenilor. Este şi aşa bine, dar fii generos cu cine merită. Ei, în general eşti zgârcit şi zgârie-brânză aşa că nu te sfătuiesc eu ce să faci! Dar atenţie la ce-ti doreşti!

SĂGETĂTOR – Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, fără să renunţi la odihnă! Distrează-te sau odihneşte-te, nu te mai tortura cu gânduri fixe şi păguboase.

CAPRICORN  – Nu mai bate pe toată lumea la cap, nu o să obţii nimic în acest weekend. Concentrează-te şi vorbeşte mai puţin, fii mai precis! Stabileşte o ordine de priorităţi şi respect-o! Nu pleca urechea la scenariile catastrofice şi la pesimiştii de serviciu!

VĂRSĂTOR  – Proiectele începute în această perioadă vor aduce rezultate excelente. O veste sau o întâlnire îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Amintirile dor, uneori, dar constaţi că nu aşa de tare şi reflectezi că şi emoţiile se cicatrizează. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine.

PEŞTI  – Cu toate că astăzi pari absent şi îngrijorat, nu trebuie să-ţi fie frică, păstrează speranţa şi porţile evenimentelor bune sunt larg deschise pentru tine. În această perioadă, trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Stelele te favorizează în achiziționarea unor obiecte de îmbrăcăminte de sezon pe care o să le porţi cu placere, pentru că îţi stau bine. Neapărat să fie din lână de calitate, evită porcăriile din plastic.

 

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie