6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

De la șeful liberalilor fără număr: USR-iștii din Câmpulung sunt de carton

Alte Știri

De la șeful liberalilor fără număr: USR-iștii din Câmpulung sunt de carton, acest lucru l-a declarat Bogdan David în cadrul conferinței de presă pe care a organizat-o din poziția de președinte la sediul local, sâmbătă, 1 octombrie.

După 2 ani de tandem cu USR-iștii liderul PNL a ajuns la concluzia că foștii colegi nu sunt politicieni.

„Trebuie sa mai precizez că după doi ani de politică, nu sunt politicieni aceşti domni, oamenii valoroşi ai USR-ului, nu sunt politicieni, dar fac politică pentru ca sunt membri de partid sunt consilieri locali, sunt preşedinţi sunt vicepreşedinţi, spun că tot răul vine de la PNL, dar o parte dintre ei au fost membri PNL, şi când erau membri PNL erau foarte buni.

Văd că doamna primar, dintre toţi consilierii, a ales un fost membru PNL, să fie viceprimar.
Ţurţulea, membru PNL la Mihăeşti. Acum membru USR la Câmpulung. Iată cum ne-am trezit la Câmpulung cu un primar şi un viceprimar care nu au nicio legătură cu municipiul.

Domnul vice, în declaraţia de avere nu are trecut domiciliul pe Câmpulung, însă ca să fie validat, posibil să aibă viză de flotant…”, a declarat preşedintele PNL Câmpulung, Bogdan David.

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie