Elena Lăsconi, varianta USR-ului pentru Președinția României?
Elena Lăsconi, varianta USR-ului pentru Președinția României?

Elena Lăsconi, varianta USR-ului pentru Președinția României?

Elena Lăsconi, varianta USR-ului pentru Președinția României? În contextul actual primarul Câmpulungului și Diana Șoșoacă sunt cel mai active în social media.

În emisiunea Clubul presei muscelene, jurnalistul Sterian Pricope a lansat public această informație ce o deține pe surse cum că Elena Lăsconi, este varianta USR-ului pentru Președinția României.

Mai mult decât atât Elena Lăsconi ar avea și avantajul popularității uriașe de care se bucură în toată țara în comparație cu deficitul de imagine al liderilor USR PLUS Dan Barna și Dacian Cioloș.

,,Surse susțin că doamnei primar Lăsconi i s-ar pregăti o promovare politică, pentru Președinția României. Este un zvon, pe de altă parte nu pot să nu recunosc faptul că doamna primar Lăsconi așa după cum s-a văzut și în campania electorală este un om cu lipici la public. Nu știu dacă își dorește domnia sa chestia asta, nu știu dacă își doresc cei din partidul USR PLUS, adică să se dea liderii la o parte ca să vină cu Elena Lăsconi. Suntem în zona de speculații dar părerea mea sinceră, într-o astfel de variantă, Elena Lăsconi ar fi mult mai atractivă electoral pentru cetățenii României decât domnul Barna și domnul Cioloș mai ales că pe ei îi așteaptă acum o uzură guvernamentală, ce este firească.

Indiferent de destinul politic pentru doamna Elena Lăsconi decisiv este acest mandat de primar la Câmpulung, pe care dacă îl parcurge onorabil, are șanse. Eu nu mă aștept și nici nu am pretenția că tot ce s-a promis în campania electorală, să se realizeze neapărat, este ușor să spui din vorbe proiecte europene dar acestea durează 4 ani până se implementează.

Repet dacă ar avea un mandat lipsit de scandaluri de corupție, dacă s-ar vedea un dinamism în ceea ce privește schimbarea în bine a orașului, corectă față de cetățeni, față de opinia publică atunci acest mandat de primar poate constitui, repet, o trambulină pentru o funcție mai înaltă”, a declarat jurnalistul Sterian Pricope.

Dacă stăm să analizăm faptul că jurnalistul Elena Lăsconi, promovează primarul Elena Lăsconi am putea concluziona rapid că edilul Câmpulungului urmărește în viitor o poziție mai înaltă în politica și administrația României.

Următoarele alegeri prezidențiale vor avea loc în anul 2024, și după ce Elena Lăsconi își va încheia mandatul de primar, dar până atunci trebuie să învețe administrație publică, spun colegii din politică.

About The Author

Related posts