Evită să faci aceste lucruri! Dacă încalci regulile, aşa o duci tot anul…

Evită să faci aceste lucruri! Dacă încalci regulile, aşa o duci tot anul…

Anul 2018, a început într-o zi de luni, cu o Lună Plină. Deci, cum debutăm în 2018, aşa o ducem tot anul. Mai rău de atât, graţie aspectelor astrologice, gândurile şi acţiunile noastre au repercursiuni pentru următorii 19 ani. Ce faci, ţie îţi faci!

Aşadar este recomandată multă distracţie, calmitate, bunătate şi iertare!

Nu uitaţi nici de Luna Plină care poate aduce multă stare de agitaţie şi nervozitate! La capitolul tradiţii şi superstiţii, astăzi se spune că este bine să porți o haină nouă pentru a avea noroc la bani, în dragoste și în sănătate. O altă tradiție de Sfântul Vasile spune că nu este bine să dormi în această zi, deoarece vei fi leneș tot anul.

De asemenea, nu trebuie să arunci nimic din casă, nici măcar gunoiul, deoarece odată cu acesta arunci și norocul. Se mai spune că prima persoană care îți intră în casă de Sfântul Vasile trebuie să fie un bărbat. Totodată, se spune că anul îți va fi bogat sau sărac în funcție de situația materială a primei persoane care intră în locuința ta.

În unele zone ale țării, fetele nemăritate împletesc două crenguțe de măr pe care le unesc cu busuioc, un inel și un fir de ață roșie. Le ascund apoi în grădină. Dacă a doua zi sunt acoperite cu brumă, înseamnă că se vor căsători cu un bărbat bogat.

About The Author

Related posts