„Flori pentru Suflet” aduce o nouă poveste în viața unor seniori argeșeni

„Flori pentru Suflet” aduce o nouă poveste în viața unor seniori argeșeni

Cea de-a VII-a ediție a campaniei „Flori pentru Suflet” aduce o nouă poveste în viața seniorilor de la căminul Găvana: daruri, muzică și atelier de aranjamente florale!

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este celebrată în fiecare an pe 1 octombrie, iar de mai bine de 3 ani, voluntarii CEZ o sărbătoresc alături de rezidenții Centrului de Îngrijire și Asistență Găvana din Pitești. De data aceasta, concertul susținut de către bursierii SoNoRo Interferente a fost una dintre surprizele pregătite de voluntarii Grupului CEZ în România.

Miercuri, 3 octombrie, aproximativ 30 de seniori și 7 voluntari ai Grupului CEZ în România au avut parte de o experiență care le-a deschis apetitul pentru arta muzicală și florală deopotrivă. Bunicuții au fost surprinși, pe rând, cu momente special pregătite: au primit flori și urări sincere din partea voluntarilor CEZ, au ascultat un concert de muzică simfonică susținut de bursierii SoNoRo Interferente și și-au antrenat îndemânarea și abilitățile practice în cadrul unui atelier de aranjamente florale.

 „Voluntarii CEZ îmbrățișează cu devotament și bunătate fiecare inițiativă dezvoltată alături de Asociația Niciodată Singur – prietenii Vârstnicilor, partenerii noștri de mai bine de trei ani. Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, ne implicăm ca de fiecare dată cu dedicare în acțiuni menite să însenineze zilele petrecute în cadrul căminului Găvana din Pitești”, a declarat Doina Vornicu, Director de Operațiuni CEZ România.

Acțiunea face parte din campania națională de voluntariat „Flori pentru Suflet”, inițiată de Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor și Fundația Principesa Margareta a României, cu scopul de a oferi bătrâneți frumoase vârstnicilor din România. La nivel global, campania este demarată de Federația Internaționala les petits frères des Pauvres în țări precum: Franța, Spania, Ungaria, Elveția, Germania, Polonia, Mexic, Canada sau Statele Unite ale Americii.

Pentru voluntarii Grupului CEZ în România, fiecare întâlnire cu seniorii din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență Gavana din Pitești reprezintă mai mult decât un gest de umanitate. Este o conexiune profundă, inspirată de dorința companiei de a susține proiectele care aduc sprijin tuturor membrilor din comunitate, indiferent de vârstă.

About The Author

Related posts