Lucrările la acest sens giratoriu se vor termina pe 15 iulie!

Lucrările la acest sens giratoriu se vor termina pe 15 iulie!

Lucrările de relocare a sensului giratoriu și de amenajare a intersecției dintre DN73 (Pitești-Câmpulung) și DN73D (Mioveni-Colibași) avansează pe zi ce trece, circulația urmând să devină mult mai sigură pe viitor, în scurt timp.

“Acest lucru a fost posibil, în urma mai multor demersuri la Ministerul Transporturilor, unde am cerut reprezentanților Companiei Drumurilor Naționale să desființeze sensul giratoriu la intersecția dintre DN73 și DN73D și să-l relocheze în centrul intersecției, pentru a fluidiza traficul, cât și pentru a scădea incidența accidentelor auto din cauza configurației zonei, care le îngreuna șoferilor, ce vin dinspre Colibași, ieșirea în DN73, anunță primarul orașului Mioveni Ion Georgescu, secretar executiv al PSD Argeș.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut astăzi o vizită pe şantierul de la intersecţia dintre DN73 Piteşti-Câmpulung Muscel şi DN73D care trece prin oraşul constructorilor de maşini, acolo unde se lucrează la modificarea sensului giratoriu pentru fluidizarea traficului. Alături de ministru au fost şi europarlamentarul PSD Gabriela Zoană, senatorul Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş, Dan Manu, vicepreşedinte PSD Argeş, primarul din Mioveni Ion Georgescu – secretar executiv PSD Argeș, dar şi parlamentari ai PSD (Cătălin Rădulescu, Nicolae Velcea, Nicolae Georgescu). Cu acest prilej, ministrul Răzvan Cuc a spus că lucrările la acest sens giratoriu se vor termina pe 15 iulie, cu două luni mai devreme decât era programat

About The Author

Related posts