20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Peste 500 de persoane au mărșăluit prin Brașov. Li s-a alăturat și fostul premier al României

Alte Știri

Peste 500 de persoane au mărșăluit prin Brașov. Li s-a alăturat și fostul premier al României, Viorica Dăncilă în prezent președintele Partidului Națiune Oameni Împreună.

După Cluj și Sibiu, peste 500 de oameni membrii din partidul Națiune Oameni Împreună au ieșit în stradă pentru Pace. S-a întâmplat în centrul orașului Brașov, de la ora 13.00. Cei prezenți pe la terasele din centrul vechi au făcut fotografii și s-au arătat interesați de acțiunea organizată de cei NOI.

La marș la fel ca în Cluj și Sibiu li s-a alăturat și fostul premier al României, Viorica Dăncilă.

„Este un Marș pentru Pace, un Marș pentru Viitor. Un Marș pe care vreau să îl ia în seamă liderii partidelor dar și liderii coaliției de guvernare.

Brașov este un oraș frumos, un oraș unde oamenii știu ce e mai bine pentru țară dar în același timp este un oraș turistic. Aici vin oameni din toate colțurile țării, din Diaspora și vrem ca mesajul nostru pentru pace să fie auzit în toată lumea, iar la următorul marș să ni se alăture cât mai mulți oameni.

Vrem să atragem atenția președintelui României, Guvernului, coaliției de guvernare ca în loc de discuții despre înarmare, despre soldați pe teritoriul României să se discute despre pace, dialog, despre consens despre o Europă unită în care fiecare să se așeze la masa dialogului și să militeze pentru pace.

Singura soluție la problemele actuale fie ca vorbim de cele interne că avem o populație dezbinată, fie că vorbim despre războiul care se află la granița României, este pacea, oamenii trebuie să înțeleagă acest aspect. Într-un război nimeni nu câștigă, toată lumea pierde”, a declarat fostul premier al României, Viorica Dăncilă.

 

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie