web analytics
Breaking News

Polițistul verificat dacă a consumat droguri înainte de crimă! A lăsat bilet…

Polițistul verificat dacă a consumat droguri înainte de crimă! A lăsat bilet…

Se iau și probe toxicologice pentru a vedea dacă bărbatul a consumat droguri înainte de crimă, el lucrând la antidrog. Marius Franțescu avea 29 de ani, a absolvit în 2011, Academia de Poliția din București, și muncea la Serviciul Antidrog din BCCO Pitești.

Soția acestuia este polițistă în Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Divorțul, semnat săptămâna aceasta 

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR, a declarat, la Antena 3: ”Polițistul a fost testat psihologic la începutul acestui an, acesta nu se afla în cercetare administrativă sau disciplinară, iar soția bărbatului în cazuă nu a depus nicio sesizare cu privire la comportamentul acestuia. Săptămâna aceasta s-a pronunțat, la notar, divorțul între cele două persoane. În dimineața aceasta, femeia a mers să-l lase pe micuț la domiciliul bărbatului, iar, pe parcursul zilei, acesta nu a mai răspuns apelurile telefonice, femeia a mers la imobil pentru a-l lua pe micuț, dar a observat că nu răspunde nimeni la ușă, atunci a sunat la 112. Polițiștii au pătruns în locuință, unde au găsit cadavrul bărbatului și pe cei al copilului de 3 ani și 7 luni”.

Se pare că bărbatul a lăsat un bilet de adio. Femeia, mama băiețelului și fosta soție a bărbatului de 29 de ani, a ajuns la spital, nesuportând șocul aflării despre crima oribilă.

About The Author

Related posts