Reabilitarea, modernizarea și extinderea grădiniței de copii la Lerești prin FDI

Reabilitarea, modernizarea și extinderea grădiniței de copii la Lerești prin FDI

A fost făcută publică lista proiectelor aprobate pentru finanțare din FDI. Printr-un ordin al președintelului Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză nr.280 din 02.10.2019. mai multe comune din Muscel beneficiază de finanțarea unor proiecte depuse de primari.

De exemplu, comuna Cetățeni, a depus un proiect pentru apă și canalizare și va beneficia de o investiție pentru un sistem centralizat de canalizare și tratare ape reziduale în valoare de 28,6 milioane lei.

La Lerești va fi reabilitată, modernizată și extinsă grădinița de copii prin FDI valoarea investiției fiind de aproape 2 milioane de lei.

La Mioarele a fost aprobat proiectul de îmbrăcăminte asfaltică ușoară pe drumuri de interes local în valoare de aproape 5 milioane de lei.

La Vlădești se modernizează drumul de interes local strada Malul Gârlei și se construiește un pod între satele Vlădești și Coteasca tot prin FDI investiție ce se ridică la suma de 10 milioane de lei. Comuna Mihăești a depus un proiect de modernizare rețea de drumuri comunale și a primit o finanțare în valoare de aproape 8 milioane de lei. La fel și comuna Aninoasa, pentru un proiect de modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în comună i-a fost acceptată suma de aproape 11 milioane de lei.

Comuna Domnești a depus un proiect pe infrastructură pentru asfaltarea drumurilor L=850 m în comună și a primit o finanțare de 1 milion de lei.

 

About The Author

Related posts