Se caută asistent social! 22 de posturi vacante!

Se caută asistent social! 22 de posturi vacante!

Se caută asistent social! 22 de posturi vacante! Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 22 posturi de asistent social, în afara organigramei, în județele Arad, Argeș, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău, Constanța. Călărași, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Mureș, Sălaj, Teleorman, Timiș, Vaslui, sectorul 3 și sectorul 4 din Municipiul București din cadrul Direcției Generale Planificare Bugetară și Management Financiar – Unitatea de Implementare a proiectului INTESPO – înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

  • studii de specialitate: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul asistență socială;
  • vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an;
  • înscriere în Colegiul Asistenților Sociali sau declarație pe proprie răspundere că până la semnarea contractului individual de muncă va prezenta înregistrarea sa în CAS/în caz contrar concursul/examenul este declarat nul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 20 iunie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la Ministerul Muncii și Justiției Sociale, str. Dem. I. Dobrescu nr. 2-4, sectorul 1, Bucureşti, telefon 021/315.72.97, interior 866.

About The Author

Related posts