Sfârşit de săptămână plin pentru sportivii de la Dacia Mioveni 2012

Sfârşit de săptămână plin pentru sportivii de la Dacia Mioveni 2012
Sâmbătă, 17 septembrie a.c., se va da startul Campionatului National de Handbal, unde Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 va avea o dublă reprezentare.
Echipa de Junioarele I, coordonată de Ghiulai Lucian si Claudia Iancu, va sustine primul meci din campionatul 2016-2017, în deplasare, cu echipa CSM Bucuresti, la Sala “Elite Sun Plaza” Bucuresti, începând cu ora 11:45.
Echipa de Junioare III, antrenată de Silvia Purice va suține primul meci de acasă cu CSS Corabia, în Sala de Sport “Liviu Rebreanu” din Mioveni, începând cu ora 10:00.
Tot sâmbătă, secția de volei va participa atât cu echipa de Sperante (antrenată de  Valeriu Fianu), cât și cu echipa de Minivolei (antrenată  de  Danieala Bezdedeanu) la Memorialul „Marcel Zlotea” organizat de CS Volei Craiova.
Competiția se va desfășura  în sala de sport a Colegiului „Stefan Odobleja” – Craiova.
De asemenea, în perioada 17-19 septembrie 2016, la Curtea de Argeș se va  desfășura turneul de tenis de câmp Cupa Toamnei – pe echipe.
La competiție va participa și Flavia Ogrezeanu, legitimată la CS Dacia Mioveni 2012, care va jucat alături de Maria Nagy, de la CS Ceramus Câmpulung. Conducerea clubului le urează mult succes.

About The Author

Related posts