10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

SIMONA BUCURA OPRESCU: Până la începutul lunii noiembrie va avea loc Adunarea Generală a PSD Câmpulung

Alte Știri

Sâmbătă, 17 septembrie a avut loc o nouă conferință de presă a #PSD #Câmpulung la care au participat deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte interimar PSD Câmpulung, deputatul Nicolae Pavelescu și Corina Scarlat, proaspăt membru al organizației municipale.

Au  fost prezentați noi pesediști care s-au alăturat organizației și au fost anunțate calendarul activităților pentru perioada următoare și prioritățile PSD pentru Câmpulung.
“Până la începutul lunii noiembrie ne dorim alegeri în toate organizațiile PSD pe secții de vot, iar apoi va avea loc Adunarea Generală a PSD Câmpulung în care cei peste 300 de membri vor putea alege noua conducere a organizației. Ne dorim reformarea organizației noastre de la Câmpulung.
Vreau să se știe că PSD și colegii noștri consilieri nu au generat conflictul de la Câmpulung, deci cine l-a generat trebuie să îl și încheie. Vedem neputință, conflict și scandal la Câmpulung, dar construcțiile care rezistă se fac pe timp de pace!
Suntem vocea câmpulungenilor în Consiliul Local. Nimeni nu va candida pentru funcția de viceprimar, nu facem jocuri politice.
Avem o singură prioritate: de a oferi o speranță și soluții pentru #regenerarea Câmpulungului!
Ne pregătim cu cel mai bun program de guvernare locală și avem cei mai buni candidați! La Câmpulung s-a pierdut deja mult timp, iar Câmpulungul merită mai mult!” – deputat Simona Bucura-Oprescu
✅“Aici, la Câmpulung, ne propunem ca aleșii noștri locali să lucreze în interesul cetățenilor. La Câmpulung vrem să facem o echipă frumoasă, iar cetățenii vor fi în centrul atenției noastre!” a declarat deputatul Nicolae Pavelescu.
Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie