Breaking News
SIMONA BUCURA OPRESCU:  #PSD are #soluții pentru a sprijini cetățenii și agenții economici să facă față valului de #scumpiri pe piața energiei!
SIMONA BUCURA OPRESCU:  #PSD are #soluții pentru a sprijini cetățenii și agenții economici să facă față valului de #scumpiri pe piața energiei!

SIMONA BUCURA OPRESCU: #PSD are #soluții pentru a sprijini cetățenii și agenții economici să facă față valului de #scumpiri pe piața energiei!

În timp ce guvernanții se bat pentru putere, #PSD are #soluții perntru a sprijini cetățenii și agenții economici să facă față valului de #scumpiri pe piața energiei!

PSD este în prezent singura formațiune politică parlamentară care a depus un proiect de lege pentru plafonarea prețurilor al gaze și electricitate pe o durată de 6 luni.

Nivelul de plafonare va fi la prețul mediu din perioada martie-septembrie 2021.

De asemenea, legea mai prevede o compensare cu 50% a scumpirilor plătite de români în ultimele 6 luni.

Nu doar persoanele fizice sunt vizate de măsurile inițiate de către PSD!

Astfel, PSD a inițiat și un proiect de lege pentru sprijinirea IMM-urilor la plata facturilor pentru gaze și pentru curentul electric.

Peste 96% din IMM-uri sunt firme românești.

Deci Legea PSD este o lege pentru sprijinirea antreprenorilor români din clasa de mijloc pentru a face față creșterii aberante a facturilor.

În același timp, este o lege care poate salva milioane de locuri de muncă din sectorul privat, întrucât, dacă nu sunt sprijinite, IMM-urile sunt cele mai expuse la faliment.

About The Author

Related posts