Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Țarc pentru bugheni, compostor pentru orășeni!
Țarc pentru bugheni, compostor pentru orășeni!

Țarc pentru bugheni, compostor pentru orășeni!

Primarul din Bughea de Jos, Dorel Tănăsescu cel care a reușit să înfrângă PSD-ul la alegerile locale fără niciun partid în spate are o metodă inedită de a comunica cu bugheni. Și anume, prin pagina sa de socializare. Edilul prezintă toate proiectele pe care le are, cu reușite sau nu! Unul dintre proiecte care va fi pus în aplicare și la Bughea de Jos este cel legat de reciclarea gunoiului menajer. Primarul Tănăsescu îi învață pe locuitorii care au primit câte un compostor gratuit din partea A.D.I Servsal cum să îl folosească pentru a obține un îngrășământ natural, pe care să îl folosească în propriile gospodării. Edilul a folosit termenul de țarc dar și o exprimare cât se poate de ușoară ca să fie pe înțelesul tuturor… Deci, să îi dăm citire textului integral al primarului Dorel Tănăsescu de pe pagina sa de socializare:

,,Începând cu 1 Noiembrie 2016 comunitatea noastră începe să aplice recomandările Uniunii Europene privind RECICLAREA gunoiului menajer. Pentru aceasta PRIMĂRIA din comuna tot de marți 1 oct. 2016 v-a începe distribuirea fiecărei gospodării a câte un TARC din lemn si un sac special de plastic sub luare de semnătură . Țarcul v-a fi amplasat intr-un loc in fiecare gospodărie în care se vor depozita numai produsele de origine vegetală biodegradabile (buruieni, vrejuri de cartof, dovleac etc, coji cartof, caimac cafea etc) iar compostul v-a fi folosit ca ingrasamant natural. Se v-a comunica semestrial cantitatea de compost realizată de fiecare gospodărie. 
In sacul de plastic special se va depozita numai HÂRTIE, CARTON, PLASTIC si FIER ( cuti conservă, bere ,etc) care va fi colectat in a treia miercure din luna cu o masină specială. REGULA ESTE STRICTĂ SI TREBUIE RESPECTĂ PENTRU A NU FI SANCȚIONATĂ PRIMARIA CONTRAVENTIOAL CU AMENZI FOARTE MARI DIN BANUL PUBLIC.
Fac apel la dv. si pe această cale de a respecta cele precizate dând dovadă ca suntem o comunitate civilizată care este parte din Uniunea Europeană si evităm plata unor amenzi foarte mari , sume ce pot fi folosite in folosul comunității. Vă multumesc pentru atentie si sa aveti o seară bună cu multă sănătate”
, a scris ad litteram, Dorel Tănăsescu pe pagina sa de socializare.

About The Author

Related posts