web analytics
Breaking News

Trofeul „Cel mai 4×4”: Dacia Duster premiat acolo unde se avântă vulturii!

Trofeul „Cel mai 4×4”: Dacia Duster premiat acolo unde se avântă vulturii!

Cea de-a XVIII-a ediție a trofeului „Cel mai 4×4”, eveniment care grupează în fiecare an la start cele mai noi modele de SUV-uri și vehicule al căror principal „teren de joacă” începe dincolo de asfalt, a avut loc la jumătatea lunii iunie. Câștigătorii celor patru categorii au fost Dacia Duster, Jaguar E-Pace, Jeep Renegade și Mercedes-Benz Clasa X.

La doi paşi de Câmpulung Muscel, pe şoseaua plină de viraje dintre barajul Râuşor şi Lereşti, acolo unde se desfăşoară şi o probă a Campionatului Naţional de Viteză pe Traseu Montan (VTM), a început aventura celei de a XVIII-a ediţii a trofeului „Cel mai 4X4”.

Printre reprizele unei ploi care avea să ne însoţească întreaga zi, cele 12 vehicule intrate în concurs – Dacia Duster, Hyundai Kona, Isuzu D-Max, Jaguar E-Pace, Jeep Compass, Jeep Renegade, KIA Sportage, Land Rover Discovery, Mercedes-Benz Clasa X, Mitsubishi Eclipse Cross, Nissan Navara şi Renault Koleos – şi-au demonstrat mai întâi calităţile pe asfalt.

Capitole precum preţ, manevrabilitate, confort, sisteme de asistenţă, infotainment, conectivitate sau consum au fost punctate de membri juriului care au testat, pe rând, fiecare vehicul. Scârţâitul anvelopelor, fumul degajat de frâne şi mugetul motoarelor au înlocuit pentru câteva ore liniştea zonei.

Continuarea o găsiți AICI!

About The Author

Related posts