Un altfel de 1 Decembrie la Mioveni!

Un altfel de 1 Decembrie la Mioveni!

Un altfel de 1 Decembrie la Mioveni! În An Centenar, oraşul Mioveni, prin Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni, a pregătit locuitorilor şi invitaţilor o suită de manifestări culturale, artistice şi militare de mare ţinută, la care au fost invitaţi să participe toţi locuitorii oraşului.

Coroane și jerbe de flori au fost depuse, sâmbătă,începând cu ora 10.00, la monumentele eroilor din Mioveni, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

De la ora 13.30, a avut loc o demonstraţie de acrobaţie aeriană relizată de Aeroclubul României, iar depunerea de coroane, care a marcat cinstirea eroilor neamului românesc, a fost precedată de intonarea imnului de stat și de o slujbă religioasă oficiată în fața monumentului din centrul civic, ținută de un sobor de preoți.

La eveniment au participat oficialităţi locale, judeţene, cadre militare aparţinând M.A.I., M.Ap.N (Batalionului 49 Apărare CBRN), A.N.P, precum și reprezentanţi ai Guvernului şi Parlamentului, ai Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria”,  ai Fanfarei Argeșul,  veterani de război şi cetăţeni.

About The Author

Related posts