Breaking News
VIDEO. A intrat cu mașina pe contrasens și dezastru…
VIDEO. A intrat cu mașina pe contrasens și dezastru…

VIDEO. A intrat cu mașina pe contrasens și dezastru…

În Ajun de Sfântul Nicolae mai multe persoane au fost implicate în cadrul unui accident rutier pe raza localității Valea Mare Pravăț. La fața locului au fost solicitați pompierii să asigure zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o tânără de 19 ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, din direcția Câmpulung spre Brașov, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, în curbă la dreapta, în urcare, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de o femeie de 34 de ani, din Dârmănești.

Ulterior, un alt autoturism care se deplasa în spatele primului (tot pe direcția Câmpulung spre Brașov), condus de un tânăr de 20 de ani, din Albeștii de Muscel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu primul autovehicul (aflat în urcare), după care a intrat în coliziune cu al doilea autoturism (cel care se deplasa din sens opus, condus de femeia de 34 de ani). În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea următoarelor persoane:

  • din al doilea auto, conducătoarea auto respectiv femeia de 34 de ani, din Dârmănești; pasagerul dreapta față, de 30 de ani, din Dârmănești; pasager spate, băiat de 6 ani.
  • din primul autoturism (cel condus de tânăra de 19 ani), pasageră dreapta față, tânără de 18 ani, din Câmpulung.
    Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
    În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

About The Author

Related posts