20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

VIORICA DĂNCILĂ: NOI susține oamenii, dar voucherele de 250 lei oferite o dată la două luni înseamnă 4 lei pe zi

Alte Știri

Președintele Partidului Națiune Oameni Împreună, Viorica Dăncilă a declarat că NOI este un partid de centru-stânga, susține oamenii dar măsura de 250 lei prin voucherele electronice nu va avea efectul dorit. Oferite o dată la două luni înseamnă 4 lei pe zi.

Despre ele se vorbește de câteva luni dar nu au fost împărțite la beneficiari și nici măcar nu au fost alimentate.

„În ritmul acesta vor fi din ce în ce mai mulți oameni care vor avea nevoie de sprijin pentru că România, merge spre o populație din ce în ce mai săracă și guvernanții trebuie să aibă în vedere acest aspect. Soluția partidului NOI ar fi alta, indexarea pensiilor și salariilor cu procentul inflației, chiar dacă spun că nu se poate că nu îi lasă PNRR-ul, că e doar acel 9,4% din PIB care poate fi alocat pentru pensii, în România nu este atins acest procent, acesta este de 8,4 sau 8,8%.

Dacă s-ar fi acționat în mod corect, pensiile și salariile ar fi fost crescute cu rata inflației. Când vom da cei 4 lei pe zi, oamenii nu vor putea cumpara nici măcar o pâine, iar aceștia nu au bani de medicamente, d-abia trăiesc de azi pe mâine.

Toți au privirile îndreptate către Guvern care nu face nimic pentru oameni, doar promite, vinde iluzii. Un Guvern care este susținut de președintele Klaus Iohannis care nu are niciun fel de empatie pentru români”, a declarat președintele NOI, Viorica Dăncilă.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie