19 tineri din toată țara au venit să învețe matematică la Câmpulung! VIDEO

19 tineri din toată țara au venit să învețe matematică la Câmpulung! VIDEO

19 tineri din Ploiești, Bacău, Câmpulung, Găești, Sibiu, Timișoara, Arad, Călărași, recomandați de cluburile Districtului 124 România au fost prezenți timp de o săptămână în prima capitală a Țării Românești, pentru a învăța matematică.

Au fost coordonați spre matematica de excelență de profesorul Ion Cicu, redactor la Gazeta Matematică și coordonator viitoriolimpici.ro.

Copiii s-au bucurat împreună membrii clubului LIONS ”Negru Vodă” , dar mai ales cei cu cei 20 de voluntari LEO de la Club ”Leolution” care au fost în permanență alături de ei în activitățile nonformate, de vizite în diverse locuri și la monumente istorice din zonă, în desfășurarea unor activități recreative și de cunoaștere a tradițiilor și culturii locale, în Parcul de aventură Oratia, la Complexul Sportiv Ceramus, la muzeul ARO, etc.

Premierea micilor matematicieni a avut loc într-un cadru festiv pe scena unde s-au desfășurat și evenimentele dedicate Zilelor Municipiului, în prezența primarului și alte oficialități locale, dar și a Guvernatorului District 124 România – Dan Șain.

About The Author

Related posts