11 C
Campulung Muscel
vineri, 26 aprilie, 2024

După 5 ani, finanţiştii de la Piteşti au venit special la Câmpulung!

Alte Știri

După 5 ani, finanţiştii de la Piteşti au venit special la Câmpulung pentru o întâlnire importantă.

Au fost prezenţi cei care se confruntă cu tot felul de probleme din cauza stufosului Cod Fiscal, iar cei prezenţi le-a răspuns la toate întrebările.

Întâlnirea a avut loc în sala de şedinţe a primăriei Câmpulung şi a constat într-o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la definitivarea impozitului pe profit aferent anul fiscal 2017 şi depunerea formularului 101 pentru anul 2017.

La această întâlnire a mai fost prezentat mecanismul privind plata defalcată a TVA, calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii martie 2018, serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual).

Formularul 600 a creat mari bâlbe din partea finanţiştilor prezenţi. Aceştia nu au ştiu să dea un răspuns clar, din cauza problemelor mediatice create pe seama lui. Mai mult decât atât şi depunerea formularului 204 i-a băgat în ceaţă pe contribuabili.

Invitaţii au ridicat din umeri, la fel ca la întrebarea privind formularul 600…

 

Ultimele Știri

AMALIA GONȚ. Liderul partidului politic, Pîrnuță lon din comuna Rucăr aduce o serie de calități și competente valoroase în administrația locală

AMALIA GONȚ. Liderul partidului politic, Pîrnuță lon din comuna Rucăr aduce o serie de calități și competente valoroase în...

Alte știri din aceeași categorie