Breaking News
A violat o fetiţă de 11 ani…
A violat o fetiţă de 11 ani…

A violat o fetiţă de 11 ani…

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, și au reținut un bărbat de 33 de ani, din Curtea deArgeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2019 – 2021, bărbatul și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă de 11 ani, iar în perioada septembrie-decembrie 2020, ar fi abuzat sexual, în repetate rânduri, o altă fiică, tot vitregă, în vârstă de 13 ani.

„Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 12 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Poliției Municipiului Curtea de Argeș  și Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție domiciliară, la domiciliul bărbatului din Curtea de Argeș, fiind ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, în ziua de 12 noiembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, precizează poliţiştii argeşeni.

About The Author

Related posts