Accident mortal la Lereşti! Victima este un ofiţer în rezervă!
Accident mortal la Lereşti! Victima este un ofiţer în rezervă!

Accident mortal la Lereşti! Victima este un ofiţer în rezervă!

Vineri la prrimele ore ale zile, la 05.53, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat şi un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în comuna Lereşti la un accident rutier.

Primul martor, un bărbat din comuna Lereşti a povestit cum s-a produs tragedia de la Lereşti: «A sărit trei poduri, nu a pus frână deloc, s-a izbit de podul ăla. Când am venit mai respira, am strigat după ajutor, nu a venit nimeni, a trecut o maşină, nu a vrut să oprească, a venit apoi cumnatul meu şi mi-a adus o rangă. Am deschis portiera din dreapta că pe cea din stânga nu am reuşit. El respira, i-am ridicat putin capul. Era viu atunci. Mai mult de atât nu am putut să fac. A sunat o vecină de aici la 112 şi au venit cei de la SMURD şi atunci au intervenit ei. Eu acum o lună şi ceva am mai scos nişte tineri dintr-o maşină de se răsturnase aici pe şanţ. Băiatul era prins în centură şi i-am tăiat centura să îl scot afară. Am fost conştient şi acum că a fost un accident destul de grav, a fost o bubuitură… Îmi pare rău că nu a scăpat ! Asta e, s-a dus!», a povestit cel care a ajuns primul la locul accidentului.

Ferigeanu Petre de 63 de ani a fost ofiter in rezervă, se afla la volanul autoturismului personal şi se duce aspre casă. Se pare că se deplasa cu viteză destul de mare şi se iau în calcul două variante, prima ar fi că a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei, şi a zburat practic peste cele trei podeţe, iar cea de-a doua că ar fi adormit la volan, şi din acest motiv nu a mai putut controla autoturismul. Cert este faptul că omul a fost găsit încarcerat şi inconştient de salvatori. Echipajul de pompieri au acţionat pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Victima se afla în stop cardio – respirator, s-a început efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost solicitat în sprijin un echipaj cu medic, care a continuat manevrele dar fără rezultat.

La faţa locului s-a deplasat echipa opreativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în acest caz. Poliţiştii urmează să stabilească în urma cercetărilor care au fost cauzele care au stat la baza producerii acesteui accident rutier.

About The Author

Related posts