Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu un CÂMPULUNGEAN!
Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu un CÂMPULUNGEAN!

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu un CÂMPULUNGEAN!

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu un CÂMPULUNGEAN! Vedeta a făcut marele pas la doar câteva luni după ce l-a cunoscut pe Emanuel, cel care i-a fost terapeut, dar și bun prieten.

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a declarat Alexandra Stan pentru Viva.ro.

Aceasta a recunoscut că i-a fost clientă bărbatului, deveind apoi buni prieteni, ajungând să se îndrăgostească iremediabil unul de altul, de aici și decizia rapidă de a-și uni destinele pe veci. Alexandra a spus că a fost cu adevărat dragoste la prima vedere, iar până la mărturisirea sentimenteleor a mai fost doar un pas.

Relația dintre cei 2 nu doar că este ca-n filme, ba chiar se și desfășoară cu repeziciunea unui film.

,,Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern”, a declarat Alexandra Stan.

Primarul Elena Lăsconi a anunțat pe pagina sa de socializare că în urmă cu 2 luni a oficiat în secret căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. ,,Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe”, a scris primarul Lăsconi. Mirii au purtat straie populare la fel ca și edilul orașului de la poalele Mateiașului.

Ceremonia religioasă au avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. ,,Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim. Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!”, a mai spus Alexandra.

About The Author

Related posts