Anunț important! Împreună pentru Berevoești!

Anunț important! Împreună pentru Berevoești!

Anunț important! Împreună pentru Berevoești! A fost demarată o campanie de strângere de fonduri și într-ajutorare în lupta cu COVID-19 inițiată de primarul comunei Proca Florin Bogdan, împreună cu Primăria și Consiliul Local Berevoești.

,,Ne adresăm tuturor concetățenilor și agenților economici să ne fie alături în această campanie pentru a fi aproape de persoanele cu vârsta peste 65 ani fără venituri sau fără susținători, și celor cu probleme sociale. Orice contribuție este binevenită și va demonstra empatia și solidaritatea noastră a tuturor, mai ales în prag de sărbători creștine și va fi o rază de speranță și un sprijin moral pentru cei vizați, în această luptă cu virusul COVID-19.

Puteți contribui cu alimente sau cu bani – indiferent de sumă, care vor fi utilizați ulterior tot pentru achiziția de alimente de bază pentru a fi oferite persoanelor nevoiașe.

Campania începe prin donarea indemnizației pe o lună de către primarul comunei și de membri ai Consiliului Local și prin contribuții ale personalului din cadrul primăriei.

Cei care doresc să ni se alăture ne pot contacta și dona în zilele lucrătoare între orele 08:00-16:00 la sediul primăriei și la următoarele numere de telefon: 0758742762- primar -Proca Florin Bogdan și la 0747067427- viceprimar -Mazilu Ionel”, se arată în anunțul publicat pe pagina de socializare a primăriei Berevoești.

About The Author

Related posts