Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Argeșenii se testează la Privat, apoi refuză spitalizarea dacă sunt  depistați cu Covid 19
Argeșenii se testează la Privat, apoi refuză spitalizarea dacă sunt  depistați cu Covid 19

Argeșenii se testează la Privat, apoi refuză spitalizarea dacă sunt depistați cu Covid 19

Argeșenii se testează la privat, apoi refuză spitalizarea dacă sunt depistați cu Covid 19. De când s-au relaxat restricțiile a crescut alarmant numărul bolnavilor de Covid 19 în Argeș.

De frica bolii argeșenii care se simt obosiți și cu durerei de cap dau fuga la clinicile private pentru a afla dacă sunt infectați cu coronavirus. Și suprizele, încep să apară!

Depistați pozitiv aceștia ajung în spital obligatoriu, mulți nu știu acest lucru, sau cel puțin nu vor să îl ia în calcul crezând că pot jongla cu regulile. O dată ajunși în spital încep să amenințe cu judecata atât pe medici cât și pe autoritățile locale.

Mai mult decât atât toată familia lor intră în izolare, sau și ei sunt testați pentru că devin suspecți, dar și contacții lor direcți cu care au stat în preajmă mai mult de 5 minute sunt în vizor. Medicii nu mai pot face față și de cele mai multe ori își exprimă public durereaîn fața căreia din păcate mulți sunt interesați doar de orgoliu propriu.

Spitalele Covid din Argeș sunt la capacitate maximă. Nu mai există locuri libere, iar Argeș a intrat în zonă roșie, în acest moment iar prefectul Emanuel Soare amenință că de săptămâna viitoare va declanșa restricții, pentru că nu se respectă distanțarea socială, nu se poartă mască, etc.

Citiți, vă rog! O cunoaștem mulți dintre noi pe doamna Anca Dumitrescu: ,,Sunt după o gardă istovitoare, în spital Covid! Toate paturile s-au ocupat! Din 7 suspecți s-au confirmat 7! Avem internați și câțiva așa -ziși asimtomatici! S-au testat la privat, că erau mai obosiți sau ca i-a mai durut capul! Acum ne amenință că ne dau în judecată că îi ținem internați! Un asimtomatic a desaturat brusc, la 88 %… Două ambulanțe vin neanunțate cu un confirmat și un suspect … Nebunie … unde să îi pun! Nici un spital nu mai are locuri …. Fac rotații, combinații… reușesc să-i internez …Nu mai vreau …am obosit! Cel mai tare mă obosește negarea evidențelor: Covid 19 este o boală insuficient cunoscută, cu evoluție imprevizibilă și teribil de contagioasă … Poate de la nesom … mă bate un gând: să trateze Renate Weber și CCR toți bolnavii de Covid 19″, a scris medicul Anca Dumitrescu pe pagina sa de socializare.

About The Author

Related posts