Atacuri în rafală la Dragnea şi Valeca! Fiecare pasăre pe limba ei piere….
Atacuri în rafală la Dragnea şi Valeca! Fiecare pasăre pe limba ei piere….

Atacuri în rafală la Dragnea şi Valeca! Fiecare pasăre pe limba ei piere….

Deputatul Cătălin Rădulescu a ieşit la rampă în Congresul PSD, unde a candidat pentru o funcţie de vicepreşedinte pe regiunea Muntenia. Pentru că exista posibilitatea să nu i se dea voie să-şi susţină discursul pe scenă, înainte de vot, Rădulescu a lansat un atac la Dragnea, dar şi la contracandidatul său direct, Şerban Valeca.

Rădulescu a denunţat lipsa de democraţie internă din partid. „E urât că nu putem să vorbim în faţa electoratului nostru. Dacă mi se dă cuvântul după vot, nici nu mai vorbesc. Proastă organizare”, a afirmat deputatul.

Deputatul PSD a ironizat discursurile pline de promisiuni susţinute de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă. „Tocmai am văzut că în următorii 40 de ani România va arăta ca Japonia”, a afirmat Rădulescu.

Cătălin Rădulescu l-a atacat şi pe preşedintele filialei judeţene din care face parte (PSD Argeş), Şerban Valeca, şi el candidat la o funcţie de vicepreşedinte. Deputatul a susţinut că ar putea şi el să vorbească despre Valeca, „cum fugea de pe scenă la mitinguri, cum nu mergea la DNA să-l sprijine pe domnul Dragnea, cum le spunea colegilor să nu voteze legile justiţiei”.

Cum fiecare pasăre pe limba ei piere, Argeşul s-a făcut din nou de râs la centru. A pierdut absolut tot, în favoarea Dâmboviţei.

În Congresul PSD din 10 martie 2018, social-democrații și-au ales persoanele care vor ocupa funcțiile de președinte executiv, secretar general și vicepreședinte național.

Președinte executiv PSD: Viorica Dăncilă, prim-ministru (PSD Teleorman)

Secretar General PSD: Marian Neacșu (PSD Ialomița)

Vicepreşedinţi naționali PSD pe regiuni de dezvoltare (opt femei și opt bărbați):

Doina Fedorovici (PSD Botoşani)

Mirela Furtună (PSD Tulcea)

Carmen Dan (PSD Teleorman)

Lia Olguţa Vasilescu (PSD Dolj)

Natalia Intotero (PSD Hunedoara)

Doina Pană (PSD Bistriţa-Năsăud)

Roxana Mînzatu (PSD Braşov)

Gabriela Firea (PSD București)

Gabriel Vlase (PSD Bacău)

Marian Oprişan (PSD Vrancea)

Paul Stănescu (PSD Olt)

Mihai Fifor (PSD Arad)

Gabriel Zetea (PSD Maramureş)

Bogdan Trif (PSD Sibiu)

Robert Negoiţă (PSD București)

Adrian Ţuţuianu (PSD Dâmboviţa)

Într-un discurs la Congresul PSD, premierul Viorica Dăncilă a vorbit la Congresul PSD despre un program foarte ambițios pe care PSD vrea să îl pună în practică.

Premierul a vorbit desprte proiectele României 100, un program pentru România următorilor 100 de ani. ”Vom adopta legea finanțelor publice locale, legea turismului, vom modifica legea redevențelor, legea minelor, legea lobby-ului, legea violenței domestice. Vom introduce dispozitivele electronice de monitorizare pentru ca femeile să nu mai moară cu ordinele de protecție în brațe. Vom introduce formularul unic, factura electornică, înființarea filtrului 2 în vamă, extinderea vămilor de la Giurgiu și Constanța. Introducerea indicatorilor de performanță în administrația locală, evaluarea anulă, bonusuri. În cazul nerespectării indicatorilor, contractele vor înceta. Va fi adoptat programul de împrumuturi de 40.000 de lei fără dobândă pentru tineri. Vom avea programul pentru programul cu persoanele cu dizabilități, crearea unui fond de 100 de milioane de lei, vom stimula fiscal activitatea ONG-urilor de profil, vom da amenzi celor care nu respectă legislația pentru aceste persoane”.

About The Author

Related posts