Au furat zeci de telefoane și tablete din Câmpulung și acum stau după gratii!

Au furat zeci de telefoane și tablete din Câmpulung și acum stau după gratii!

Au furat zeci de telefoane și tablete din Câmpulung și acum stau după gratii! Împotriva celor doi bărbați reținuți pentru furtul de pe raza orașului de la poalele Mateiașului a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

De asemenea, polițiștii au identificat peste 500 de telefoane mobile, tablete, laptop-uri, accesorii de telefonie mobilă, unelte și scule electrice. Peste 100 dintre acestea sunt susceptibile a proveni din infracțiuni de furt, sau au fost deținute fără documente de proveniență, iar pentru restul urmează a fi verificată proveniența.

Reamintim că în dimineața zilei de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și a secțiilor de poliție rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Olt, la locuințele a 4 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 30 august a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de pe raza municipiului Câmpulung de unde ar fi sustras telefoane mobile și tablete.

Totodată, aceștia sunt bănuiți că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 13.500 de euro.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.

 

About The Author

Related posts