Bariera spitalului doar pentru urgențe!

Bariera spitalului doar pentru urgențe!

Bariera spitalului doar pentru urgențe! Intrarea de la spitalul municipal Câmpulung, a fost restricţionată. Această decizie a fost luată la nivelul conducerii instituţiei, pentru că determinau blocaje la Compartimentul Primiri Urgenţe.

Conform purtătorului de cuvânt al instituţiei medicale, chirurgul Mădălin Iordache, se crează ambuteiaje la poarta unităţii medicale din Câmpulung, iar din această cauză urgenţele aşteaptă. Acesta a menţionat în cadrul unei conferinţe de presă că a asistat la un incident în care un conducător auto al unui Duster s-a certat cu portarul instituţiei pentru ca acesta să îl lase să intre cu maşina în curte. Cum discuţia s-a lungit, la poarta spitalului s-a făcut coadă de maşini.

“O problemă există şi intrarea în incinta spitalului municipal. Oamenii se înghesuie să ajungă cu maşinile cît mai aproape de unitatea medicală, astfel se crează aglomeraţie auto în jurul spitalului şi chiar ambuteiaje pe străzile adiacente. Acest lucru poate perturba accesul ambulanţelor către rampa de la Compartimentul Primiri Urgenţe. Am rugămintea de a nu se mai intra în spital cu maşina personală decît pentru urgenţe sau pentru a prelua bolnavii externaţi”, este mesajul purtătorului de cuvînt al spitalului către cei care nu se-ndură să-şi lase maşinile în afara unităţii medicale.

Pe de altă parte, oamenii care au probleme de sănătate şi care ajuns la spital spun că în incinta instituţiei medicale intră unele autoturisme şi că nu ar fi ale medicilor: “Am şi eu o întrebare…  De ce nu mai poţi intra cu maşina în curtea spitalului Cîmpulung?

În trecut dădeam 2 lei paznicilor şi mă lăsau.  Acum lasă doar pe cine cunosc.  Am fost cu un prieten la urgenţă şi a trebuit să-l car de la poartă că nu m-au lăsat să intru cu maşina… Totuşi e o instituţie publică şi nu vine nimeni să se plimbe prin curtea spitalului”, spune un câmpulungean.

 

 

 

About The Author

Related posts