Biciclist omorât pe Centura Câmpulungului!

Biciclist omorât pe Centura Câmpulungului!

Biciclist omorât pe Centura Câmpulungului!

Grav accident rutier produs pe şoseaua de centură a Câmpulungului. Un biciclist de 72 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşat de o maşină.

Accidentul s-a produs duminică în jurul prânzului. O şoferiţa de 51 de ani, Mirela B., aflată la volanul unui autoturism marca Opel se deplasa dinspre bariera de la intrarea în oraş spre centrul acestuia.

Pe o porţiune de drumbdrept, zonă în care s-au mai produs accidente rutier, unele soldate cu victime, şoferiţa s-a angajat într-o depăşire, a spus ea, şi din faţă i-a apărut bărbatul pe bicicletă pe care nu l-a mai putut evita, cât de tare s-a străduit.

Bărbatul accidentat, Victor I., avea 72 de ani şi este din Câmpulung. Conform martorilor, acesta se deplasa spre ieşirea din oraş. Omul a fost luat în plin pe capotă şi parbriz. De la faţa locului a fost luat de un echipaj al SAJ şi transportat de urgenţă la CPU Câmpulung. Din păcate, pentru Victor I. medicii nu au mai putut face nimic, acesta a decedat la spital.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung şi criminaliştii. Aceştia au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat de producerea acestuia. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

About The Author

Related posts