Bogdan Bălan i-a luat locul lui Marian Clipici!

Bogdan Bălan i-a luat locul lui Marian Clipici!

Bogdan Bălan i-a luat locul lui Marian Clipici! Acesta a depus în ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Județean Argeș jurământul pentru funcția de consilier județean.

Bogdan Bălan l-a înlocuit pe Marian Clipici după ce acesta a fost numit în urmă cu o săptămână manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni.

Bogdan Bălan a fost șef de cabinet al prefectului Emilian Dragnea și ocupă o funcție de conducere în AFIR Argeș. Mai mult, acesta este fiul fostului președinte UNPR Argeș, Nichifor Bălan.

În urmă cu doi ani, după ce a fost învestit în funcția de prefect al județului Argeș, prefectul Emilian Dragnea și-a strâns oamenii de încredere în jurul său. Printre primii cooptați s-a aflat Bogdan Bălan, susținut de deputatul Radu Vasilică pentru care a și muncit în campania electorală de la parlamentare alături de tineri de la TSD, și care a ajuns șeful de cabinet al prefectului Dragnea.

Fost director adjunct al Direcției Județene de Sport, Bogdan Bălan, a fost numit director la Casa de Cultură a Studentului în 2009, după plecarea lui Cristian Meleșteu la Oficiul de Protecție a Consumatorului. În ultimii ani, până să ajungă șeful de cabinet al prefectului Argeșului, fiul fostului consilier județean Nichifor Bălan, a lucrat la ADR Sud Muntenia.

About The Author

Related posts