CÂMPULUNG: Elena Lasconi – 12 km de rețea de gaze, Liviu Țâroiu – 6 km, Călin Andrei – zero

CÂMPULUNG: Elena Lasconi – 12 km de rețea de gaze, Liviu Țâroiu – 6 km, Călin Andrei – zero

VESTE BUNĂ. Distrigaz a terminat licitația și există 2 câștigători pentru a se termina investiția pentru cei 4 kilometri de conducte de gaze, pe Șoseaua Națională până la Schitu Golești, dar și pe Valea Bărbușii.

Primarul Elena Lasconi a mai declarat că sunt foarte multe bucăți de străzi care nu au fost prinse în proiectul de introducere a rețelei de gaze pentru că sunt foarte puține case și totul s-a făcut doar la strada principală.

Autoritățile locale au ajutat oamenii pentru a depune documentațiile și solicitări pentru a beneficia de gaze în locuințe plus branșarea la conducta principală.

În raportul făcut de Elena Lasconi, la fix un an de la preluarea mandatului, edilul a declarat că primul lucru pe care l-a făcut când a intrat în primăria Câmpulung a fost să ajute oamenii să își depună cererile pentru gaze, lucru care nu ținea chiar de primărie.

Au fost urcate în platforma ANRE peste 700 de cereri din care jumătate au fost aprobate. 44 de străzi au fost introduse în POIM cu o valoare de 15 milioane de lei, iar 4 străzi vor fi racordate prin GAL.

Într-un an de mandat, primarul Elena Lasconi după toate demersurile făcute, ceea ce înseamnă prelungire de gaze, s-a zbătut pentru 12 km, timp în care primarul Liviu Țâroiu a introdus în 6 ani, doar 6 km, iar primarul Călin Andrei au zero km.

About The Author

Related posts