Breaking News
CÂMPULUNG: Un cunoscut preot trimis în judecată pentru delapidare!
CÂMPULUNG: Un cunoscut preot trimis în judecată pentru delapidare!

CÂMPULUNG: Un cunoscut preot trimis în judecată pentru delapidare!

CÂMPULUNG: Un cunoscut preot trimis în judecată pentru delapidare! În ziua de 18 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, au finalizat cercetările, efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, într-un dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de delapidare, conform art. 295 din Codul Penal.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2011-2014, un bărbat de 70 de ani, din Câmpulung, avand atribuții de casier și contabil în cadrul unei instituții de cult de pe raza municipiului Câmpulung, și-ar fi însușit suma de peste 475.000 de lei, prin neînregistrarea sau înregistrarea în registrul de casă a unor sume diminuate.

În cauză au fost instituite, prin autorizarea instanței, măsuri asiguratorii, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, constând în sechestru asigurator instituit pe bunuri imobile, mobile și sume de bani aparținând persoanei în cauză, valoarea totală a acestora fiind de peste 500.000 de lei.
Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

About The Author

Related posts