Câmpulungeni pe podium! Off-road de senzaţie în Muscel!

Câmpulungeni pe podium! Off-road de senzaţie în Muscel!

Timp de două zile a avut loc o competiţie off-road  prin zonele montane ale Muscelului! Evenimentul a fost organizat de 100Tracks, cu implicarea pe plan local a lui Gigi Gavrilă, dar şi a primăriei Câmpulung. 

Noutatea adusă de 100Tracks la acest eveniment este că, pentru clasele SOFT şi HARD, competiţia s-a desfăşurat în format ULTRA4, aceasta însemnând că traseele au avut o lungime mai scurtă, dar dificultate ridicată, iar concurenţii au putut parcurge de mai multe ori traseul pentru a obţine cel mai bun timp.

Clasele în campionatul de off-road 100Tracks 2016 sunt: TRIP, SOFT şi HARD. Clasa TRIP este dedicată maşinilor SUV 4×4 şi se desfăşoară pe trasee forestiere uşoare. Lungimea traseului la această clasă a fost între 100-150 km/zi. Concurenţii au fost clasaţi în funcţie de respectarea vitezei medii impuse de 35km/h.

 

Clasa SOFT este destinată maşinilor 4×4 şi se desfasoară pe trasee forestiere cu dificultate medie. Lungimea traseului la această clasă desfăşurată în format ULTRA4 este între 20-30 km/etapă. Concurenţii au fost clasaţi după cel mai rapid timp de parcurgere a traseului.

Clasa HARD este destinată oricărei maşini 4×4 modificate, pe trasee forestiere cu dificultate ridicată. Lungimea traseului la această clasă desfăşurată în format ULTRA4 este între 20-30 km/etapă. Concurenţii sunt clasaţi după cel mai rapid timp de parcurgere a traseului. La acestă competiţie, 100Tracks vine şi cu o clasă experimentală, SOFT. Doar 50 de masini au putut participa la această cursă.

Startul s-a dat din faţa primăriei Câmpulung iar concurenţii au alergat cu maşinile prin zonele montane ale Muscelului, puncte stabilite din timpul organizării, prin Lereşti, legătură cu Bughea de Sus.

Premierea a avut loc sâmbătă, după orele 20:00 în incinta primăriei Câmpulung, dimplomele fiind înmânate de primarul Liviu Târoiu. Vă facem cunoscute rezultatele pentru fiecare probă, în competiţie intrând şi câmpulungeni care au ajuns pe podium fiind vorba de familia Bădoi. În cursă a mai intrat şi Vali Olteanu, om de afaceri alături de participanţi din 23 de oraşe ale ţării.

Ziua I clasa SOFT

Locul 1 – Pilot Bădoi Cătălin- Copilot Bădoi Bogdan
Locul 2 – Pilot Toma Dorin – Copilot Szekely Ştefan -Eugen
Locul 3 – Pilot Chivu Alexandru- Copilot Moiceanu Radu
Ziua I clasa TRIP
Locul 1 – Pilot Nicolau Florin – Marius – Copilot Nicolau Mihaela- Alina
Locul 2 – Pilot Ursa Claudiu – Copilot Crisan Lavinia
Locul 3 – Pilot Stan Tiberiu – Copilot Soare – Florescu Sebastian
Ziua II clasa SOFT
Locul 1 – Pilot Bob Alin – Copilot Mates Marius
Locul 2 – Pilot Badoi Cătălin – Copilot Badoi Bogdan
Locul 3 – Pilot Bengulescu Ion – Copilot Ureche Cosmin
Ziua II clasa TRIP
Locul 1 – Pilot Macovschi Claudiu – Copilot Macovschi Monica
Locul 2 – Pilot Zold Zsombor – Copilot Zold Zita
Locul 3 – Pilot Stan Tiberiu – Copilot Soare Florescu Sebastian
 

About The Author

Related posts