Cei doi scandalagii din Nămăieşti, arest la domiciliu!

Cei doi scandalagii din Nămăieşti, arest la domiciliu!

Cei doi scandalagii din Nămăieşti, arest la domiciliu!

La sfârşitul săptămânii, ţiganii din comuna Valea Mare Pravăţ, sat Nămăieşti s-au luat la bătaie cu topoare şi drujbe, şi au ajuns la spital şi apoi în arestul Poliţiei. Acum sunt în arest la domiciliu.

Scandalul a pornit între Luca Florian şi unchiul său Luca Nicolae. Nicolae a tras un gard pe terenul lui Florian, iar sâmbătă, acesta din urmă, după ce şi-a chemat întăriri, un nepot de 18 ani, a  început să  dezmembreze gardul despărţitor.

Nepotul îl acuză pe unchi ca a intrat la el pe proprietate. Cum nu a mai putut să suporte faptul că gardul unchiului e pe terenul său, Florian a luat drujba şi a pornit să taie gardul.

Unchiul, a luat un topor, ca să-l oprească pe nepot, aşa că s-a pus de un război în toată regula.

În încăierarea generală, bărbatul de 46 de ani s-a ales cu o plagă tăiată de 5 centimetri în zona abdomenului, plagă făcută de nepot cu drujba. Unchiul a dat şi el cu toporul şi aşa l-a rănit pe băiatul de 18 ani la un braţ.

În aceste condiții amândoi au ajuns la spitalul din Câmpulung cu o ambulanță.

Florian, cel care a atacat cu drujba a fost reţinut imediat, însă, unchiul Nicolae, a rămas în spital. După câteva zile, Nicolae a ieşit din spital şi miercuri, acesta a fost reţinut de poliţiştii argeşeni. Amândoi vor rămâne o vreme în arestul IPJ Argeş.

În privinta cercetărilor ce se desfăşoară de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, în urma stării conflictuale din seara zilei de 3 august a.c., de la Valea Mare Pravăţ, bărbatul de 34 de ani reţinut iniţial pentru tentativă de omor, a contestat măsura arestării preventive dispusă de initial de Tribunalul Argeş,  fiind înlocuită măsura cu cea a arestului la domiciliu (de către Curtea de Apel Piteşti).
Referitor la baărbatul de 46 de ani, reţinut ieri în aceeasi speţă, care a fost prezentat Tribunalului Argeş, a fost dispusă ieri seara măsura arestului la domiciliu.

About The Author

Related posts