Comisarul-șef Dan Nicolae, mâna dreaptă a președintelui Ion Mânzână

Comisarul-șef Dan Nicolae, mâna dreaptă a președintelui Ion Mânzână

Comisarul-șef Dan Nicolae va fi consilierul principal al președintelui ales al CJ Argeș! Ion Mînzînă a ales să își facă o echipă de oameni profesioniști, iar ca principal consilier l-a ales pe fostul șef al IPJ Argeș.

Dan Nicolae s-a remarcat de-a lungul carierei cu rezultate greu de atins. A fost șef al Inspectoratului Județean de Poliția Argeș, fost șef al Direcției Generale Anticorupție Argeș în perioada 2009-2013, precum și ofițer judiciarist la  DNA Pitești și DNA – Structura Centrală.

S-a pensionat la începutul acestui an la vârsta de 52 ani. Acum la solicitarea lui Ion Mânzână care l-a vrut neapărat în echipă a acceptat funcția de consilier principal al acestuia la Cabinetul președintelui Consiliului Județean Argeș.

Ca șef al IPJ Argeș, Dan Nicolae este cel care s-a ocupat ca județul nostru să îndeplinească toate condițiile de preaderare la Spațiul Schengen și cunoaște cu precizie toate comunele din Argeș și pe majoritatea primarilor, el fiind cel care a implementat noul sistem de organizare a secțiilor de poliție din mediul rural.

Pe linie de anticorupție pe când era șef al DGA Argeș este cunoscut drept cel care a instrumentat celebrul dosar al permiselor auto de la Pitești. Iar ca ofițer judiciarist la DNA a dobândit o expertiză impresionantă în materie de legislație și control al fondurilor atrase pe proiecte UE.

About The Author

Related posts