Contribuabilii din Câmpulung şi localităţile învecinate au beneficiat de o sesiune interactivă

Contribuabilii din Câmpulung şi localităţile învecinate au beneficiat de o sesiune interactivă

Reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş şi Serviciului Fiscal munici­pal Câmpulung au organizat la în sala de sedinţe a primăriei Câmpu­lung o întâlnire cu contribuabilii, conti­nuând seria întâlnirilor desfă­şu­rate în unităţile fiscale teritoriale, de­marată în luna februarie 2018.

Astfel săptămâna trecută, în prezenţa domnului Lucreţiu – Ioan Tudor, şef administraţie A.J.F.P. Argeş şi a directorului Ion Ilinca, şef SFM Câmpulung, contribuabilii din Câmpulung şi localităţile învecinate au beneficiat de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii septembrie 2019, Serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual, Ordonanţa Guvernului  nr. 6/2019, privind instituirea unor facilităţi fiscale, precum şi alte noutăţi legislative.

Cei peste 80 de contribuabilii participanţi, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale, agenţilor economici persoane fizice şi juridice, au fost deosebit de interesaţi de atât de noutăţile fiscale prezentate, cât și de avantajele oferite de înregistrarea în Spațiul Privat Virtual.

Specialiştii din cadrul Serviciului de Asistenţă Contribuabili au oferit raspunsuri şi clarificări la toate problemele ridicate in timpul şedinţei. Pentru a consolida parteneriatul cu contribuabilii şi pentru a veni in întâmpinarea nevoilor de informare a acestora, A.J.F.P. Argeş va continua explicarea noutăţilor fiscale corect şi la timp şi lămurirea diverselor probleme pe care aceştia le întâmpină.

About The Author

Related posts