Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Copiii și tinerii din cadrul D.G.A.S.P.C. Argeș premiați în cadrul Galei „10 pentru Argeș”

Copiii și tinerii din cadrul D.G.A.S.P.C. Argeș premiați în cadrul Galei „10 pentru Argeș”

Copiii și tinerii din cadrul D.G.A.S.P.C. Argeș, care s-au remarcat prin rezultate deosebite în diverse domenii (performanțe școlare, sport și teatru), au fost premiați în cadrul Galei „10 pentru Argeș” 2019.

Copiii și tinerii din centrele de plasament ale DGASPC Argeș cu rezultate deosebite ( în total – 14 copii – au primit Trofeul Argeșului).

# NELEȚ ANDREI COSMIN a absolvit Seminarul Teologic “Iustin Patriarhul”, din cadrul Colegiului Pedagogic “Carol I” Câmpulung, în anul 2019, cu media la examenul de bacalaureat de 9.55. În prezent, este student în anul I la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Drept . Anul acesta, la Palatul Parlamentului României, a susținut o alocuțiune în cadrul Seminarului internațional cu tema “Servicii destinate copiilor din zone și medii defavorizate“, organizat de Federația Internațională a Comunităților Educative – secțiunea România, la care au participat reprezentanți din 18 state afiliate secțiunilor naționale FICE Internațional.

# BIVOLU IZABELA HARUNA, de un an de zile practică kickboxing, la Clubul “ A.C.S. Ambiţia Irinel”, din Câmpulung Muşcel. În anul 2019 a obţinut: locul II cu medalie de argint la competiţia interclub Bucureşti; locul I cu medalie de aur la Gala de Kickboxing Golden Promoţion Fight Ocna Şugatag, Maramureş.

# POPA ŞTEFANIA FLORINA este un copil ambiţios, cu rezultate foarte bune la învăţătură. Se remarcă prin rezultate deosebite în special la limba română şi limba engleză, unde obţine numai note de 10.

# GHINEA VASILE – La vârsta de 17 ani a scris prima carte, “Pe urmele trecutului”, iar în anul 2018 a lansat cea de-a doua carte, “Abecedarul adolescenţei”.

# SANDU IONUȚ are un palmares bogat la competițiile sportive naționale și internaționale de lupte greco-romane. În anul 2019, a obținut: locul II la Campionatele Naționale de Juniori, locul II la Cupa României. Pentru performanțele sportive înregistrate a fost premiat și în cadrul Galei “10 pentru Argeș” din anul 2018.

# DUȚU ROBERT MARIAN este sportiv de performanță, practică lupte Greco-romane, iar în anul 2019 a câștigat numeroase medalii: locul II la lupte, la Memorialul pentru Cupa orașului Ovidiu, județul Constanța, locul II la Campionatul Național de Lupte Under 15, la Tulcea, locul III la Cupa Naționala de Lupte, Cadeți, Pitești, locul V la Campionatul National de Juniori, Cadeti, Targu Jiu.

# PAVEL RAREȘ MARIO – A înregistrat performanțe școlare deosebite: locul I la olimpiada de Limba engleză pe școală; locul II la olimpiada interșcolară de Limba engleză; locul I la olimpiada de Limba engleză organizată de Asociația “Sfinții Spiridon și Irina”, cu participanți din mai multe județe din țară.

# PANDELIE ESTERA IONELA
# MUNTEANU FLORINA LAURA
# SAVU ELENA ANDREEA
# ILIE ANDREEA MONICA

Cele 4 fete sunt înscrise la Clubul C.S. Dacia Mioveni, Secție Sportivă Oină – echipa feminină. În anul 2019, acestea au obținut, cu echipa, 6 locuri I și 6 locuri II la diverse competiții naționale. Sportivele Pandelie Estera si Munteanu Laura sunt vicecampioane naționale la oină feminin din cadrul olimpiadei școlare Gimnaziada. La ediția din 2019 a Gimnaziadei, sportiva Pandelie Estera a primit placheta, fiind desemnată cea mai bună sportivă a competiției.

# CIUPAG BIANCA
# PUȘCAȘU ANDREEA
# ANDREI DENISA

Cele 3 minore au participat la Festivalul Național – Concurs de Teatru “D-ale lui Caragiale”, ediția a IV-a, organizat la Ploiești, în data de 12 iunie 2019, cu Sceneta “Inspecția sanitară “ de Puiu Călinescu, unde au obținut locul I.

About The Author

Related posts