web analytics
Breaking News

Cum a reuşit o arhitectă-şefă la Ploiești, să pice la concursul organizat de primăria Câmpulung!

Cum a reuşit o arhitectă-şefă la Ploiești, să pice la concursul organizat de primăria Câmpulung!

Primăria a rămas fără arhitect şef în anul 2005, iar, în primăvara lui 2009, s-a încercat, fără succes, ocuparea postului scos la concurs. Între 10 iunie 2014 şi 11 martie 2016, funcţia de arhitect şef a fost ocupată de Dan Dumitrescu, care a plecat de la Primăria Câmpulung la Inspectoratul de Stat în Construcţii.

De acum doi ani, administraţia locală încearcă să găsească un absolvent în domeniul Arhitecturii sau Urbanismului, cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul Urbanismului şi Amenajării Teritoriului, Administraţiei Publice, Managementului, dar şi cu vechime de minimum trei ani, care să se ocupe de problemele specifice ale Primăriei Câmpulung.

Așadar la începutul lunii iulie, postul vacant a fost scos la concurs pentru a cincea oară.

Arhitecta Cristina Herţia, şefa Direcţiei de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti, a pierdut un concurs pe care l-a susţinut pentru un post similar în judeţul Argeş. Herţia a fost singurul candiat care s-a înscris la examenul pentru ocuparea postului de arhitect-şef al oraşului Câmpulung Muscel.

Cristina Herţia, care ocupă în prezent funcţia de arhitect-şef al municipiului Ploieşti, implicată în mai multe scandaluri la nivel local, a pierdut un concurs organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea unui post similar în cadrul Primăriei din localitatea Câmpulung Muscel, judeţul Argeş.

Herţia a candidat singură, iar la concurs a obţinut doar 47 de puncte, un rezultat insuficient pentru a fi declarată admisă. Conform site-ului Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef al municipiului Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, a fost organizat în data de 3 iulie 2018, ora 11.00.

Herţia a reuşit să treacă de prima probă a examenului şi anume selecţia de dosare, dar a picat proba scrisă, deşi are experienţă în domeniu de ani de zile, de-a lungul timpului lucrând în administraţia publică din judeţele Dâmboviţa, Mureş şi Prahova.

Cristina Herţia a fost implicată recent într-un scandal care a avut în prim-plan o funcţionară a Primăriei Ploieşti. Femeia figurează în acte ca fiind angajată a Direcţiei de Urbanism, condusă de Herţia, dar, conform fişelor de pontaj nu s-a prezentat în ultimele şase luni la post.

About The Author

Related posts