6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

DA! Aici sunt cei mai buni mici. La restaurantul Cabanei Voina…

Alte Știri

DA! Aici sunt cei mai buni mici. La restaurantul Cabanei Voina…Când vine vorba despre „cei mai buni mici” din nordul județului Argeș, părerile sunt împărțite, iar o astfel de dezbatere se poate lăsa cu muștar și ketchup pe tricou.

Deci, nu o să facem un top, cu locul 1, 2, 3, în schimb o să-ți dăm o locație care se regăsește în clasamentele tuturor când vine vorba despre cei mai buni mici pe care-i are nordul județului Argeș.

Nici nu o să vă vină să credeți sunt la restaurantul Cabanei Voina. Ce-i drept, la Cabana Voina nu-i chiar în buricul târgului, dar merită drumul până aici, mai ales atunci când ți se face poftă de mici sau grătar.

Sunt mulți care spun că acest loc este noua „Mecca a micilor din Muscel”, iar pozele în care apar multe vedete locale și naționale, cât și reportajele făcute de diverse televiziuni, atârnă greu pe cartea de vizită a acestui loc.

Ultimele Știri

Autogara Montana din Câmpulung. Adevărat focar de infecție…VIDEO

Autogara Montana din Câmpulung. Adevărat focar de infecție...S-a împlinit un an de când primăria Câmpulung a eliberat un certificat de...

Alte știri din aceeași categorie