Dacă şi voi v-aţi săturat, veniţi alături de Blocul Unității Naționale!

Dacă şi voi v-aţi săturat, veniţi alături de Blocul Unității Naționale!

Dacă şi voi v-aţi săturat, veniţi alături de Blocul Unității Naționale! Costel Stanciu este conferențiar universitar (doctor în economie) la Universitatea Nicolae Titulescu din București.

Este profesor asociat la două universităţi de prestigiu din România, respectiv Academia de Studii Economice din București și Universitatea din București. Predă disciplinele managementul calității, management general, managementul serviciilor publice comportamentul consumatorului și marketing în ONG-uri.

De asemenea, este președintele Asociației Pro Consumatori, organizație de utilitate publică, înființată în anul 1990. Are o experiență de peste 21 ani în domeniul protecției consumatorilor, iar prin activitatea desfăşurată în cadrul acestei asociaţii a contribuit activ la îmbunătățirea situației consumatorilor români din punct de vedere al respectării drepturilor conferite de legislația în vigoare, dar și al îmbunătățirii legislației privind protecția consumatorilor.

“Am intrat în politică şi m-am alăturat Blocului Unităţii Naţionale pentru că m-am săturat de patrioții vopsiți, m-am săturat să-i văd cum se rotesc la guvernare, fără să facă nimic, m-am săturat să-i văd cum se amestecă între ei, m-am săturat să-i văd cum își creează partide! Dacă şi voi v-aţi săturat, veniţi alături de Blocul Unității Naționale!”

Pe 26 Mai votați Blocul Unității Naționale-BUN, poziția 13 în buletinul de vot. #BUNpentruROMÂNIA#BUNpentruEUROPA

About The Author

Related posts