web analytics
Breaking News

De 5X scos la concurs! Nu s-a găsit şef pentru…

De 5X scos la concurs! Nu s-a găsit şef pentru…

De 5X scos la concurs! Nu s-a găsit şef pentru un serviciu al primăriei Câmpulung!

Se caută şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor la Câmpulung! De patru ori a fost scos la concurs postul vacant, dar fără succes!

Primul concurs s-a derulat pe 13 martie 2017, al doilea, pe 12 iunie, iar pentru al treilea pe 8 septembrie, iar al patrulea tocmai de Sfântul Nicolae. De data asta Moşul nu a fost darnic, pentru că nu a scos din sac niciun candidat care să îndeplinească toate condiţiile pentru a obţine acest post vacant.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramurile de ştiinţe: ştiinţe economice, ştiinţe juridice, matematică, informatică, ingineria sistemelor, calculatoarelor şi tehnologia informaţiilor, ştiinţe administrative – specializările administraţie publică sau administraţie europeană;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani;
  • cunoştinţe de operare pc – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 21 mai 2018, ora 09:00: proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC;
  • 21 mai 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

About The Author

Related posts