De Ziua Copilului, ministrul Sănătății, Sorina Pintea vine în Argeș

De Ziua Copilului, ministrul Sănătății, Sorina Pintea vine în Argeș

Vineri, 1 iunie 2018, ministrul Sănătății, Sorina Pintea participă la conferința națională medicală organizată de Consiliul Județean Argeș.

Începând cu ora 09.00, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, împreună cu președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vor efectua o vizită la Spitalul de Pediatrie Pitești, cu ocazia punerii în funcțiune a aparatului de înaltă performanță CT (Computer Tomograf) și a inaugurării Secției de Recuperare, secție ce a fost renovată în întregime.

Lucrările conferinței naționale medicale, ce încep la ora 10.00, au loc în Sala Mare a Consiliului Județean Argeș. În cadrul conferinței se abordează două teme de interes național:

1. ”REFORMA ÎN REZIDENȚIATUL DIN ROMÂNIA” – raportor – Conf. Univ. Dr. Corneliu Florin Buicu – Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

2. ”Un copil sănătos este un copil educat – EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE” – raportor – Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila – Președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul regional al Europei în cadrul Comitetului Executiv al Organizației Mondiale a Sănătății.

 

About The Author

Related posts