web analytics
Breaking News
Duminică, zi de teatru la Mioveni!

Duminică, zi de teatru la Mioveni!

Duminică, zi de teatru la Mioveni! În ziua de 18 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor , se va juca piesa „N-ai tu treabă!”, care este o adaptare scrisă de Cătălin Ştefănescu după ”Dănilă Prepelea” de Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija.

Spectacolul „N-ai tu treabă!” explorează o poveste autentică, în regia lui Alexandru Dabija. “Povestea multor oameni care fascinează prin schimbarea spectaculoasă a condiţiei, pornind de jos şi ajungînd sus, spre încîntarea mulţimilor care speră veşnic în biletul câştigător. Din motive numai de el ştiute, dintre care cel mai plauzibil pare apropierea morţii, Dănilă face o favoare apropiaţilor şi lumii în general şi acceptă să povestească cum a ajuns de la condiţia de sărăntoc şi idiotul satului la starea de bunăstare actuală”, spunea Alexandru Dabija pentru adevarul.ro.

Piesa are un fir narativ simplu, ușor de urmărit. Fără cuvinte pompoase sau interpretări prețioase, Marcel Iureș, Andrei Șeușan și Alexandru Voicu, în rolurile lui Dănilă Prepeleac și ale celor doi draci, construiesc povestea lui Creangă cu ajustări moderne pe ici, pe colo, și cu un final cel puțin fantastic.

Biletele vor putea fi cumpărate în fiecare zi de luni până vineri inclusiv, între orele 08.00 și 16.00, de la Centrul Cultural Mioveni și de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Un bilet de intrare la un spectacol costă 35 de lei.

About The Author

Related posts