19.6 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 septembrie, 2022

Fotografia de colecție pe scările primăriei din Câmpulung

Alte Știri

Aproape 80 de piloți sunt înscriși pe lista de start la Trofeul Câmpulung Muscel 2022 competiție organizată în acest weekend pe traseul Lerești-Voina, etapa a V-a în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv la Viteză în Coastă. Liderul la zi Octavian Ciovică și cel cu care se bate pentru titlu anul acesta, Emil Ghinea, au participat la conferința de presă premergătoare evenimentelor.

Iulian Nicolaescu, organizator CS Brothers Motor Sport:
„Eu vreau să mulțumesc partenerilor noștri tradiționali, pentru că, de fapt, reușim să ducem mai departe această tradiție datorită acestor parteneri, atât privați, cât și instituționali.

Mulțumesc Primăriei Câmpulung, Consiliului Județean, mulțumesc și Primăriei Lerești care s-a implicat foarte mult, ca de obicei, mai ales pe partea de traseu. Fiecare partener este foarte important și vine cu bucățică lui în acest puzzle care se construiește tot mai greu în aceste perioade dificile din punct de vedere financiar.

Vreau să subliniez și prezența argeșenilor la competiție: Andrei Aron, care este și partenerul nostru anul acesta, Dode Andronache, dar și juniori, precum Mihai Pelmuș. Va fi prezent și Alex Gorgan, care deși va merge pe o mașină de securitate, sunt sigur că va face spectacol și, desigur, Vali Porcișteanu, campionul nostru de raliuri.

Evident, nu în ultimul rând, surpriza de anul acesta, faptul că avem aproape 80 de sportivi la start, ceea ce nu prea s-a întâmplat anul acesta, inclusiv prezența lui Simone Tempestini, care revine în circuitul de Viteză în Coastă la Câmpulung. Mă bucur că lumea iubește Trofeul Câmpulung și înțelege să vină la start în număr mare.

Vreau să subliniez un mesaj pentru public: să respecte regulamentul, să respecte indicațiile oamenilor de ordine. Viteza în Coastă este o competiție foarte spectaculoasă și frumoasă, dar rămâne astfel numai dacă suntem cu toții în siguranță! Vreau să le mulțumesc și membrilor FRAS care sunt alături de noi și sper ca duminică, la finalul cursei, să fim cu toții bine, să plecăm cu toții sănătoși acasă, dar nu înainte de a-i sărbători pe câștigători în centrul Câmpulungului.

Suntem pregătiți, la fel ca și piloții, și pentru vreme frumoasă și pentru ploaie. La fel ca și anul trecut, publicul are la dispoziție zone unde pot cumpăra mâncare.

Vă așteptăm cu drag pe traseu și să ne bucurăm împreună de evenimentul de la Câmpulung!”

Brothers Motorsport organizează sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Câmpulung, Primăria și Consiliul Local Lerești și Consiliul Județean Argeș,  în zilele de 17 și 18 septembrie 2022, etapa a V-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă – Trofeul Câmpulung Muscel 2022, ediția a XI-a.

Ultimele Știri

Medicul cardiolog Adrian Tase a devenit membru PSD

Astăzi a avut loc Consiliul Politic Județean al PSD Argeș. În Consiliul condus de către Ion Mînzînă - președintele...

Alte știri din aceeași categorie