În atenția ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor despre moartea clinică a sectorului forestier

În atenția ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor despre moartea clinică a sectorului forestier

În atenția ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor despre moartea clinică a sectorului forestier.

În data de 22.11.2019 în județul Argeș a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Administratorilor de Păduri din România (AAP). AAP este o asociație profesională de utilitate publică și care reunește ocoalele silvice private din România gestionând peste 25% din totalitatea pădurilor țării.

,,Cu această ocazie semnalăm domnului Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor existența noastră și ne punem la dispoziție expertiza profesională în domeniul pădurilor și considerăm că un management adecvat al pădurilor nu se  poate face fără  proprietari, administratori, profesioniști din domeniu și reprezentanți ai societății civile.

Noi credem că cea mai importantă problemă a sectorului forestier, fără de care nu se poate face un management performant, este slaba finanțare a acestui domeniu.

Prioritățile de finanțare vi le vom comunica dacă veți avea ,,bunăvoința” să ne introduceți și pe noi pe agenda dumneavoastră prezentându-vă totodată și date despre  ,,moartea clinică a sectorului forestier” (dacă sunteți interesat)”, a declarat Marius Nicolaescu.

About The Author

Related posts