Breaking News
Încă o zi de dezbateri la Mioveni!
Încă o zi de dezbateri la Mioveni!

Încă o zi de dezbateri la Mioveni!

Încă o zi de dezbateri la Mioveni!

Vineri, 12 aprilie 2019, în clădirea Multifuncțională din cartierul Făget a avut loc cea de-a treia dezbatere publică a bugetului orașului Mioveni.

La întîlnirea cu cetăţenii au participat primarul Ion Georgescu, o parte dintre consilierii locali, directori ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local şi consilierul sătesc Dumitru Olteanu. Aceştia au prezentat proiectul de buget şi propunerile de investiţii publice pentru anul acesta.
Încă o dată, cetățenilor din cartierul Făget le-a fost adus la cunoștință faptul că, bugetul orașului este afectat de neîncasarea debitelor din amenzi, suma ridicându-se la peste 10 miliarde lei vechi.
În planul de investiții pentru acest an se regăsește extinderea sistemului de supraveghere video, continuarea dezvoltării infrastructurii, creșterea calității serviciilor publice, finalizarea lucrărilor începute și cofinanțarea unor proiecte de utilitate publică.
Principalele propuneri transmise de cetățeni au vizat  alimentarea cu gaze  a cartierului, necesitate existenței unui depozit de lemne, mutarea parcului de joacă, extinderea sistemului de supraveghere video în cartier etc.
Următoarea dezbatere va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 11.00, la Grădinița din Clucereasa.
 Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 15 aprilie 2019, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, precum şi transmise electronic la adresa: relatiipublice@emioveni.ro.
Bugetul va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa programată pentru miercuri, 17 aprilie 2019.

About The Author

Related posts