19.6 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 septembrie, 2022

Încurcături care se produc în mintea zodiilor. Lista de emoții încurcate cu dragostea!

Alte Știri

Încurcături care se produc în mintea zodiilor. Lista de emoții încurcate cu dragostea! Când știi ce înseamnă acest sentiment și cum reacționezi în prezența lui, devii conștient/ă de încurcăturile pe care le fac alți oameni. Mai jos găsești emoțiile pe care nativii din zodiac le confundă cu dragostea.

Analizează fiecare paragraf și amintește-ți dacă i-ai observat pe apropiații tăi în timp ce trăiau o iluzie sau dacă și tu ai fost vreodată în această situație:

Berbec – pasiunea
Îi place să pună pasiune în tot ceea ce face și crede că îi iubește pe toți care îi fac inima să bată mai repede. Își dă seama în timp dacă s-a înșelat în această privință, dar până atunci, se lasă dus/ă de val și își declară așa-zisa dragoste prin toate metodele pe care le are la dispoziție. Din păcate, suferința va fi la fel de mare de ambele părți, în momentul în care atât el/ea, cât și partenerul/a vor realiza că simțeau altceva, de fapt.

Taur – bunătatea
Crede că iubește pe toată lumea care îl/o tratează bine. Aceasta nu este dragoste, ci doar un atașament față de oamenii care îi fac pe plac în fiecare zi. Dacă s-ar schimba ceva în atitudinea lor, i-ar șterge imediat de pe lista persoanelor iubite. În dragoste se întâmplă așa? Nici vorbă! Îl accepți pe cel de lângă tine cu bune și rele, fără să te superi dacă are o părere diferită sau o schimbare de comportament într-un anumit moment.

Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Alegeri pentru conducerea PSD Argeș

Astăzi a avut loc Consiliul Politic Județean al PSD Argeș. În Consiliul condus de către Ion Mînzînă - președintele...

Alte știri din aceeași categorie