Investiții majore la școlile din comuna Bălilești
Investiții majore la școlile din comuna Bălilești

Investiții majore la școlile din comuna Bălilești

Mai este puţin timp până la începerea noului an şcolar! Pentru ca elevii să aibă parte de tot confortul necesar au fost alocate fonduri pentru instituţiile de învăţământ de către autorităţile locale.

????????????????????????????????????

Investiții majore au fost făcute în toate școlile din comuna Bălilești. În mai puțin de un an de zile, din fondurile alocate de la Consiliul Județean Argeș, la Școala Gimnazială din Poienița și la Școala Gimnazială Bălilești au fost construite grupuri sanitare noi, la care elevii au acces din interior.

“Țin să mulțumesc primarilor, cadrelor didactice și părinților pentru modul în care s-au implicat și au înțeles efortul nostru. Așa cum am mai spus, școala, sănătatea și infrastructura reprezintă o prioritate pentru noi. Au fost alocate sume importante pentru școli, iar la această oră mai avem foarte puține unități școlare care nu au toaletele în interior. Noi vom continua să investim în infrastructura școlară” – președinte CJ Argeș, Dan Manu.

Până la începerea noului an școlar, conducerea Consiliului Județean Argeș va fi prezentă, în fiecare zi, în școlile din județ.

About The Author

Related posts