8.5 C
Campulung Muscel
marți, 4 octombrie, 2022

Joi, şedinţă a Consiliului Local Mioveni!

Alte Știri

Joi, şedinţă a Consiliului Local Mioveni!

Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară de îndată, joi, 22 septembrie 2022, de la ora 08.30.
Vor fi discutate și supuse votului 2 proiecte importante:
– aprobarea participării Unității Administrativ Teritoriale a Orașului Mioveni în cadrul apelului de proiecte al PNRR, Componenta C3 – Managementul Deșeurilor, Investiția 11. Dezvoltarea, Modernizarea și Completarea Sistemelor de Management Integrat al Deșeurilor Municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune, pentru subinvestiția I1.B.
Construirea de insule ecologice digitalizate, pentru proiectul “Construirea de insule ecologice digitalizate pentru colectarea separată a deșeurilor la nivel local”;
– aprobarea completării și modificarii Hotărârii Consiliului Local Mioveni nr. 23/25.02.2016 privind darea în administrarea Școlii Gimnaziale ”George Topîrceanu” Mioveni a bunurilor imobile și dotărilor aferente aparținând domeniului public și privat al orașului Mioveni în care își desfășoară activitatea unitatea de învățământ preuniversitar de stat, pe o perioadă de 10 ani.
Ședința se va desfășura ONLINE.
Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.
Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie