LA MULȚI ANI, Constantin și Elena! Personalitatea sărbătoriților – 21 Mai

LA MULȚI ANI, Constantin și Elena! Personalitatea sărbătoriților – 21 Mai

Astăzi, sute de musceleni și argeșeni își sărbătoresc onomastica. Toți cei care poartă numele Constantin și Elena închină câte o cupă de șampanie. Pe această cale redactorii Ziarului din Muscel le urează ,,La mulți ani!”, dar și celor care își sărbătoresc ziua de naștere!

Născut în această lună când încep căldurile, degajaţi un entuziasm şi o înflăcărare remarcabile. Plin de zel în tot ce faceţi, sunteţi vesel şi cordial în relaţiile cu ceilalţi. Vă place să vă împărtăşiţi experienţa şi cunoştinţele şi sunteţi întotdeauna disponibil pentru cei apropiaţi. Timpul nu pare să aibă influenţă asupra dumneavoastră. Rămâneţi tânăr, atât trupeşte cât şi sufleteşte şi, datorită îngrijirii speciale pe care o acordaţi aspectului fizic, precum şi atenţiei pentru vestimentaţie, reuşiţi să fiţi o persoană a cărei frumuseţe exterioară o egalează pe cea interioară. Perseverent, vă atingeţi întotdeauna scopurile, timpul necesar pentru aceasta, mijloacele folosite şi eforturile nefiind importante. Vă doriţi ceva? Veţi obţine acel lucru! Munciţi intens pentru a construi o lume mai bună, o calitate a vieţii mulţumitoare.

Dragoste: Partenerul dumneavoastră trebuie să fie iubitor fară a fi posesiv; aveţi nevoie de libertate pentru a crea.
Bani/muncă: Colaboratorii, regulile şi organizarea sunt elemente fundamentale ale cadrului dumneavoastră profesional.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts